Det Faglige Hus

Som medlem i Det Faglige Hus får du ikke kun en billig a-kasse og fagforening, du får også en række medlemstilbud som rabat på forsikringer eller hvervegaver, hvis du skaffer et nyt medlem. I Det Faglige Hus er der ca. 375 medarbejdere (marts 2016), der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører din jobsituation.

Det Faglige Hus har rødder tilbage til 1988, hvor Tekniker Sammenslutningen blev etableret, og til at starte med var det blot en fagforening for teknikske funktionærer, men navnet blev snart ændret til Funktionær Kartellet/Tekniker Sammenslutningen eller FK/TS, og det markerede, at alle funktionærer nu kunne optages. Siden da er der åbnet for endnu flere medlemmer, mens a-kassen så dagens lys tilbage i 2002.

Annonce
Det Faglige Hus
OptagerAlleGratis for studerendeJaFagforening pr. måned69 kr.A-kasse pr. måned487 kr.Tilmeld Tilmeldingen åbner i et nyt vindue

Det Faglige Hus – a-kasse med mulighed for fagforening

Det Faglige Hus er en sammenslutning af tre fagforeninger, en a-kasse og en forening for selvstændige.

Hos Faglige Hus får du:

  • Danmarks billigste samlede løsning på fagforening og a-kasse for alle, uanset hvilket job du har.
  • Lange åbningstider
  • Landsdækkende service
  • Tværfaglig fagforening og a-kasse
  • Hjælp fra specialister både, advokater, jurister, socialrådgivere og uddannede sagsbehandlere
  • Medlemstilbud på forsikringer, feriehuse, medlemsblad og hvervegaver
  • En politisk neutral fagforening og a-kasse

I Det Faglige Hus finder du fagforeningerne FK/TS, Fagforeningen Danmark, 2B – Bedst og Billigst, Foreningen Danske Selvstændige samt Det Faglige Hus – A-kasse. Målet for Det Faglige Hus er at gøre det muligt for lønmodtagerne og selvstændige at få både en faglig og a-kassemæssig dækning uden, at det skal koste en formue.

Gratis A-kasse for erhvervsrettede studerende

Du kan som studerende blive fritage for at betale det obligatoriske kontingent, hvis du læser på en erhvervsrettet-uddannelse, der er af mindst 18 måneders varighed og samtidig offentlig anerkendt. Uddannelsen må ikke være en gymnasial uddannelse, og den skal give ret til enten SU eller løn.

Skulle du blive ledig, når du har færdiggjort din uddannelse, så har du hos det Faglige Hus a-kasse mulighed for at få dagpenge allerede fra den første måned. Det kræver dog, ligesom hos mange andre a-kasser, at du har meldt dig ind i a-kassen minimum ét år, før du er færdig på din uddannelse. Du skal desuden huske at stille dig til rådighed for arbejdsmarkedet og tilmelde dig jobcentret som ledig, mens du skal ansøge skriftligt for at gøre dine rettigheder til dagpenge gældende.

Få specialist hjælp

I Det Faglige Hus er der som nævnt ca. 375 medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører din arbejdssituation - eksempelvis opsigelse, manglende løn, konkurs, arbejdsskade, sygdom, pension. Du får personlig betjening fra Det Faglige Hus’ specialister, der tæller advokater, jurister, socialrådgivere og uddannede sagsbehandlere. Desuden har Det Faglige Hus kontorer i hele landet: Esbjerg, Kolding, Herning, Århus, Aalborg, Odense, Ringsted, København og Hillerød. Har du ikke mulighed for at ringe indenfor almindelig arbejdstid, så sidder der personale klar til at hjælpe dig fra kl. 8-18 og fredag fra kl. 8-16.

Medlemstilbud – book en feriebolig

Som medlem i Det Faglige Hus får du ikke kun en billig a-kasse og fagforening, du får også en række medlemstilbud som rabat på forsikringer samt hvervegaver, hvis du skaffer et nyt medlem. Det fungerer helt praktisk, ved at du får din ven eller bekendte til at skrive, at du har anbefalet dem Det Faglige Hus, når de melder sig ind. Når så de har betalt kontingent for første gang, så modtager du en gavekode med en værdi på op til 500kr. Du har også mulighed for at hverve flere venner, og dermed sikre dig en gave til helt op i mod 2500kr.

Længes du pludselig efter sol, sommer og/eller afslapning, kan du også booke en af virksomhedens mange ferieboliger i enten Danmark eller udlandet. For eksempel kan du leje en ferielejlighed med pool i Tyrkiet for kun 2.000 kr. om ugen.

Som medlem af Det Faglige Hus får du også magasinet Medlemsnyt fire gange om året, hvor du kan læse om aktuelle emner indenfor arbejdsret og a-kasselovgivningen samt om de gældende medlemstilbud. Herudover udsender de hver måned et nyhedsmail med aktuelle informationer og gode tilbud – herunder også tilbud om gratis billetter til sport på topplan rundt om i landet. Eneste krav er, at du har givet dem tilladelse til at sende nyhedsmailen, og at du har oplyst os om din e-mailadresse.

Gratis lønsikring

Afstanden fra lønnen på arbejdsmarkedet til dagpenge kan for nogle være utroligt stor, og derfor kan man komme i store økonomiske problemer, hvis du pludselige går hen og bliver ledig. Derfor er det for mange attraktivt at tegne en lønsikring, og hvis du både er medlem af Det Faglige Hus fagforening og a-kasse, har du mulighed for at tegne med en ekstra økonomisk gevinst i forhold til en del andre a-kasser. Du får nemlig de første tre måneders præmie gratis, og du har selv mulighed for at skræddersy din løsning. Du bestemmer selv, hvor meget af din løn du ønsker at sikre, og hos Det Faglige Hus kan du sikre helt op i mod 90%. Forsikringen gælder desuden også, hvis du skulle blive syg. Er du derimod kun medlem af a-kassen, får du den almindelige dagpengesats, så hvis du ønsker yderligere sikring af din indtægt, bør du altså også melde dig ind i fagforeningen.

En a-kasse for de fleste

Det Faglige hus har mange fordele, hvor prisen helt sikkert er en af de største. De fleste kan spare rigtigt mange penge ved at skifte til både Det Faglige Hus fagforening og a-kasse, og samtidigt er der som nævnt gevinster at hente som medlem i form af blandt andet gaver og mulighed for en billig ferie. Det Faglige Hus tværfaglighed med mange forskellige kompetencer betyder, at rigtigt mange forskellige kan have stor gavn af medlemskab, men er du endnu ikke helt sikker på dit valg? Så anbefaler vi, at du kigger i vores liste over a-kasser. Vi har samlet en række af landets mest attraktive a-kasser, så du kan få overblikket og dermed træffe den beslutning, der passer bedst til din situation og din karriere.

Cookie ikonDette website anvender cookies. Læs mere >>