CA a-kasse

Har du en uddannelse fra handelshøjskole eller handelsakademi, eller arbejder du med salg, marketing, business, ledelse eller økonomi – så er dette a-kassen for dig.

90 % af medlemmerne arbejder med business, ledelse og økonomi på det private arbejdsmarked. Den ensartede medlemsgruppe giver dem mulighed for at koncentrere deres rådgivning og services til netop dine behov og dit arbejdsmarked. Typiske arbejdsområder for CA’s medlemmer vil udover ovenstående være kommunikation, marketing, HR og lignende.

Annonce
CA a-kasse
OptagerAlleGratis for studerendeJaFagforening pr. måned50.00 kr.A-kasse pr. måned505 kr.Tilmeld Tilmeldingen åbner i et nyt vindue

Udvikl dig med CA’s mentorordning

CA tilbyder tre forskellige mentorforløb, som du kan benytte dig af for at udvikle dig både fagligt og personligt. En mentor kan eksempelvis hjælpe en studerende med at blive mere klar til arbejdsmarkedet og dermed gøre det lettere at gå fra auditoriet og ud i et job. Her kan du som studerende eksempelvis få råd og vejledning til, hvad du bør fokusere på, og hvilke kompetencer du bør udvikle, samt hvordan du går fra det mere teoretiske perspektiv til det praktiske. Nyuddannede har også mulighed for at deltage i en mentorordning med det formål at hjælpe dimittenderne til en god start på jobjagten, så de kan få det første job. Sidst, men ikke mindst, er der også et mentorforløb for nye ledere, således de bliver klar til det ansvar, der følger med i sådan en stilling. Udover øgede personlige og faglige kompetencer kan et mentorforløb også være lige det, du har brug for, når du skal i gang med opbygge en solidt og fordelagtigt netværk.

Styrk dine kompetencer gennem kurser og webinarer

Når du skal styrke din chancer for job, er CA et rigtigt god medspiller. Hos dem får du nemlig adgang til en lang række forskellige arrangementer, der har til formål at gøre dig til en mere attraktiv jobkandidat. Der er blandt andet flere kurser, hvor du bliver introduceret til brugen af praktiske værktøjer som Indesign, Excel, Photoshop og meget mere, mens du helt uden at bevæge dig ud af døren, eksempelvis kan lære at skrive bedre ansøgninger og styrke dit CV via et af deres mange webinarer. Du kan også deltage i foredrag og de såkaldte gå-hjem-møder, så der er rig mulig for at udvikle sig hos CA.

På deres hjemmeside kan du desuden også til hver en tid tilegne dig viden og finde inspiration via deres mange artikler.

Fra studerende til arbejdsmarkedet

Som nævnt tilbyder CA en række forskellige initiativer, der hjælper dig med at styrke dine kompetencer, så du kan komme i job. Derfor er a-kassen også rigtigt populær for studerende, da den meget afklarede målgruppe gør, at de tilbyder yderst relevante og specifikke ydelser til deres medlemmer. Som så mange andre er CA’s a-kasse også gratis for studerende, og melder du dig ind senest ét år før din sidste eksamen, får du dagpenge straks efter uddannelsen er færdig, hvorimod du skal vente en måned, hvis du tilmelder dig senere. Med det gratis medlemskab følger også gratis advokathjælp i hele studietiden, der eksempelvis kan være nyttigt i forbindelse med ansættelser.

Attraktiv lønsikring

Selvom du gennem medlemskab i en a-kasse sikrer dig dagpenge, kan det for de fleste stadig være et stort økonomisk slag at blive fyret. Afstanden fra din nuværende løn til dagpenge er for mange rigtig stor, og derfor er lønsikring en relevant løsning for mange. Hos CA tilbyder de en attraktiv en af slagsen, hvor du har mulighed for at sikre op i mod 90% af din nuværende indtægt. Du kan nemlig frit vælge ekstra udbetalinger fra 2.000kr til 40.000kr om måneden i op til et år. Med forsikringen sikrer du dig faktisk 36 måneders lønsikring, men du kan dog blot benytter 12 måneder pr. ledighedsperiode. Hos CA kan du også tegne en lønsikring, hvis du er deltidsansat – du skal dog have minimum 16 om ugen.

For at tegne en lønsikring skal du være mellem 18-55 år, være medlem af CA, mens du skal have været i arbejde i de seneste seks måneder. Når forsikringen er tegnet går der ni måneder, før den er gældende, og du skal også være opmærksom på, at lønsikringen først gælder 60 dage efter, du er blevet ledig, hvilket betyder, at du nøjes med dagpenge den første måned.

CA a-kasse for selvstændige

En stor del af CA’s medlemmer er selvstændige ofte i form af rådgivere og konsulenter, og det er ikke uden grund. Ud over den økonomiske sikkerhed der er i at melde sig ind i en a-kasse har CA også en række tiltag, der kan inspirere iværksættere og give dem redskaber, som de aktivt kan benytte i deres hverdag. Som altid er der specielle krav og regler for selvstændige, der gerne vil sikre sig ret til dagpenge – eksempelvis skal din virksomhed være fuldstændig afhændet, konkurs eller lignende, før du kan få udbetalt penge. Hos CA har de ansat et team af forsikringsrådgivere med speciale i selvstændige, så du er sikker på at blevet vejledt professionelt, så du kan få dagpenge, når du har brug for det.

Stor medlemstilfredshed

CA lægger meget vægt på at levere god og professionel service, og det er noget deres medlemmer ser ud til at have lagt mærke til. I en undersøgelse blandt landets a-kasser (2016) viste resultatet, at CA’s medlemmer var meget tilfredse med a-kassen. CA blev placeret på grænsen mellem ”højt niveau” og ”meget højt niveau”, hvilket vil sige, at de lå helt i toppen blandt landet a-kasser.

Vælg CA for specialiseret støtte

Du først og fremmest vælge CA, hvis du hører til deres målgruppe. Dvs. hvis du arbejder/vil arbejde inden for ledelse, økonomi, kommunikation, marketing, HR og lignende. Som bekrevet har CA specialiseret sig i at hjælpe netop denne type kunder, og derfor er der meget hjælp af hente hos dem. CA er en rigtigt populær a-kasse, som du ikke går galt i byen ved at vælge, men du bør dog altid orientere dig i vores liste over a-kasser, før du træffer din endelige beslutning. På den måde kan du blive bekræftet i dit valg eller måske få øjnene åbnet for en anden mulighed, der vil passe dig bedre. Vi har samlet en liste og nogle af landets allerbedste a-kasser, så du får det bedst mulige grundlag for din beslutning.

Cookie ikonDette website anvender cookies. Læs mere >>